جمعه, 31 شهریور 1396 02:31

جستجو در شبکه گسترده

لازانیا لقمه ای


مواد وسط لازانیا:

گوشت چرخ کرده گوسفندی یا سویا

پیاز متوسط- قارچ یه بسته کوچک- فلفل دلمه یک عدد - نخود فرنگی نصف لیوان - گوجه دو عدد - رب گوجه 3 ق غ خ- ادویه لازانیا - نمک - زردچوبه

پودر سیر و زیره و آویشن و دارچین و فلفل هم در صورت تمایل

تمام مواد رو کمی در روغن زیتون تفت داده و ادویه ها رو اضافه می کنیم و داریم:



لازانیا رو بعد از چند دقیقه جوش خوردن در آب و زردچوبه و نمک و کمی روغن،

از وسط با چاقو دو نیم کرده و وسط هر نیمه رو از مواد بالا گذاشته و لقمه ای میپیچیم.



لقمه ها رو در ظرف پیرکس از قبل چرب شده چیده و روی اونا رو برای تزئین پنیر پیتزای ورقه ای میذاریم و با فویل آلومینیومی روی ظرف پیرکس رو پوشانده و به مدت حداکثر 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدیم.

 مواظب باشید لازانیا ته نگیره. همین که داخل ظرف بخار بگیره و پنیر پیتزا آب بشه کافیه.

 

نظر بدید خوشحال میشم