سه شنبه, 08 فروردين 1396 00:56

جستجو در شبکه گسترده

مربا و شربت هلو زعفرانی

همه‌ی صفای تابستان یک طرف و خوردن یک عدد هلوی هسته جدای شیرین و خنک یک طرف.


اگر بدانید که همین هلوی خوش‌رنگ و لعاب چه خواصی دارد مطمئناً یک جای ثابت در سبد خریدتان را به آن اختصاص خواهید داد. هلو کم کالری، سرشار از فیبر، ضداحتباس آب، دوستدار سلامت چشم‌ها و غیره است.

شما در این مطلب با طرز تهیه مربا و شربت هلو آشنا می شوید. و علاوه بر آن می توانید با خواص هلو دراینجا بیشتر آشنا شوید.


مربا و شربت هلو زعفرانی


morama shekar


مواد لازم:

هلو زعفرانی رسیده و سفت  1 کیلو

شکر نیم کیلو

خلال بادام 1 قاشق غذاخوری

گلاب 2 قاشق غذاخوری

لیموترش چند قطره


طرز تهیه:

هر هلو را به 6 قسمت برش داده و در قابلمه لعابی ریخته و شکر را به آن اضافه میکنیم

بعد از گذشت 5 ساعت در دمای محیط، هلو آب انداخته و شکر در آن حل می شود

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده تا آب مربا قوام آید.

در آخر لیموترش و گلاب و خلال بادام را اضافه کرده و بعد از چند جوش خوردن مربای داغ را در شیشه ریخته و درش را میبندیم

از آب اضافی مربا نیز میتوان شربت گوارایی تهیه کرد.


نوش جان


moraba shekar 1