شنبه, 29 مهر 1396 10:07

جستجو در شبکه گسترده

با این مواد غذایی آلرژی‌های فصلی را کنترل کنید

با این مواد غذایی آلرژی‌های فصلی را کنترل کنید

یک متخصص تغذیه بر نقش برخی مواد غذایی در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بروز آلرژی‌های فصلی تاکید کرد و گفت: مصرف انواع ویتامین‌های گروه B مانند غلات، گوشت، لبنیات، تخم‌مرغ، انواع سبزی‌های برگ سبز ت...

ادامه...

پرداخت حق بیمه سربازی در ۱۲ قسط فراهم شد

پرداخت حق بیمه سربازی در ۱۲ قسط فراهم شد

مدیرکل امور فنی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی گفت: پرداخت حق بیمه دوران خدمت سربازی حداکثر در ۱۲ قسط امکان‌پذیر است و متقاضی ملزم به پرداخت در زمان‌های تعیین‌شده است. مدیرکل امور فنی بیمه‌شدگان تأمین ...

ادامه...

فلسفه حرام بودن نگاه به نامحرم

فلسفه حرام بودن نگاه به نامحرم

یک سؤال اساسی و یک جواب منطقی سؤال : از عالمی سوال شد:چه اشکالی دارد که انسان به جنس مخالف نگاه کند و لذت ببرد؟پاسخ : نگاه به حسن جمال جنس مخالف ضررهایی دارد که به طورخلاصه اشاره می شود:1_ می بین...

ادامه...

تصادف هولناک بی ام دبلیو در اتوبان همت

تصادف هولناک بی ام دبلیو در اتوبان همت

شرح تصادف هولناک بی ام دبلیو در اتوبان همت / چهار سرنشین از سقف خودرو به بیرون پرتاب شدند / شایعه فوت یکی از مجریان معروف در تصادف اتوبان همت + دانلود فیلم + عکس سرعت‌بالای bmw و واژگونی در بزرگ...

ادامه...

روشهای تشخیص اصل بودن گوشی موبایل

روشهای تشخیص اصل بودن گوشی موبایل

گوشی های موبایلی که به صورت قاچاق وارد کشور شده و رجیستر نمی شود، معمولا در حین استفاده مشکل ساز خواهند بود؛ هنگ می کنند، به روز نمی شوند، با بعضی برنامه ها بخصوص فا...

ادامه...

روانشناسی رنگ در خانه

 روانشناسی رنگ در خانه

وقتی تصمیم به دکوراسیون منزل می گیرید به احتمال زیاد این کار را از دو راه مختلف انجام می دهید. یک راه انتخاب وسایل و رنگهایی که جذابیت ساده ای به محیط می دهند یا استفاده از طرح ها یا دکورهایی که نشان ...

ادامه...

دستور تهیه 20 میان وعده کم کالری

 دستور تهیه 20 میان وعده کم کالری

سعی کنید عادت مصرف میان وعده های خود را از مصرف شیرینی و کیک و کلوچه تغییر دهید. این نوع خوراکی ها از آرد های تصفیه شده تهیه شده اند. این میان وعده ها ممکن است کم کالری باشند اما ارزش غذایی کمی نیز ...

ادامه...

4 ویژگی نورانی ماه رمضان

4 ویژگی نورانی ماه رمضان

أیّها النّاس همانا این ماه رسید و آن سیّد و سالار ماههاى دیگر است، شبى در آن است كه بهتر از هزار ماه است، در این ماه درهاى دوزخ بسته مى‏شود، و درهاى بهشت گشوده می گردد.   پیامبر اکرم صلوات ال...

ادامه...

دعای امام رضا ع هنگام افطار

دعای امام رضا ع هنگام افطار

 نقل است هرگاه هلال ماه رمضان در آسمان خودنمایی می کرد، امام علی‌بن موسی‌الرضا(ع) رو به قبله می‌ایستاد، دستان خود را به آسمان بلند می‌کرد و از خداوند می‌خواست آن را هلال مبارکی قرار دهد. ...

ادامه...

رفع عطش در ماه رمضان با طب سنتی

 رفع عطش در ماه رمضان با طب سنتی

در میان عرقیات تنها کاسنی خاصیت خنک‌ کنندگی بدن را دارد، از این رو پیشنهاد می‌شود نوشیدنی‌هایی مانند خاکشیر را با کمی کاسنی و گلاب مخلوط و سپس استفاده کرد. برای کاهش تشنگی در ایام روزه‌داری...

ادامه...

چه مدت بعد از نزدیکی باردار میشویم؟

 چه مدت بعد از نزدیکی باردار میشویم؟

هیچ کس نمی تواند به طور دقیق بگوید چقدر طول می کشد تا حامله شوید. حاملگی وقت می برد و هیچ وقت نباید برای این کار عجله کرد . چقدر طول می کشد باردار شوید؟ چقدر طول می کشد تا نطفه بسته شود؟بیشتر ز...

ادامه...

ارتباط مدل ابرو با فرم صورت

ارتباط مدل ابرو با فرم صورت

متخصصین، صورت ۱۵۰ خانم را بررسی کرده و در نهایت به این نتیجه رسیدند که صورت “بد فرم” وجود خارجی ندارد. در واقع باید گفت برای هر نوع صورتی، مدل ابروی خاصی مناسب است. مدل ابرو می تواند سیمای شم...

ادامه...

قبل از مسافرت این 5 نکته‌ی تغذیه‌ای را بخوانید!

از مصرف پیاز خام آغشته به سبزی‌های خردشده و سبزیجات خام که جهت تزئین غذا در کنار آن می‌گذارند و یا هر سبزی که به صورت خام در رنگ‌های مختلف در کنار غذاها عرضه می‌کنند، خودداری نمایید.


safar tabestani

 
 
نکته 1: غذاخوری‌های سالم را انتخاب کنید
 

* انتخاب رستوران با غذاهای سالم در هر شهر کار ساده‌ای نیست. در صورت امکان قبل از ورود به هر رستوران یا غذاخوری از کیفیت و سلامت غذای آن رستوران اطلاعات کسب نمایید.
 
* نوع غذای سفارش داده‌شده حائز اهمیت است. سعی کنید در مسافرت از سفارش همبرگر، سالاد الویه و مغز که احتمال آلودگی آن بالا است، خودداری نمایید. به علت احتمال عدم ضدعفونی کامل کاهو و سبزیجات از سفارش آن‌ها در غذاخوری‌ها و رستوران‌ها صرف‌نظر نمایید. قبل از تحویل ساندویچ از آن‌ها بخواهید که در آن از گذاردن کاهو و سبزی خودداری کنند.
در طول سفر از مصرف خامه، شیر، پنیر، سرشیر، ماست و کشک محلی خودداری کنید و به جای آن‌ها از نوع حرارت دیده و پاستوریزه و در مورد شیر حتماً از نوع استریل آن استفاده نمایید. برای اطمینان، کشک را به مدت 20 دقیقه قبل از مصرف حرارت دهید. مصرف ماست و دوغ کم نمک و پاستوریزه در هضم و خنثی نمودن آلودگی‌های احتمالی به بدن کمک می‌کند
 
نکته 2: کاهو و سبزیجات را حتماً ضدعفونی نمایید
 

* اگر در هتل اقامت دارید، معمولاً رستوران آن‌ها سعی در ارائه غذای سالم برای ساکنین خود دارد. با این وجود در آنجا هم از سفارش سالاد خودداری کنید.
 
* از مصرف پیاز خام آغشته به سبزی‌های خردشده و سبزیجات خام که جهت تزئین غذا در کنار آن می‌گذارند و یا هر سبزی که به صورت خام در رنگ‌های مختلف در کنار غذاها عرضه می‌کنند، خودداری نمایید.
 
* چون میزان مصرف کاهو و سبزیجات در ایام تعطیلات بالا است، ضدعفونی بهداشتی آن فراموش نشود که شامل 5 دقیقه فرو بردن آن در سطل آب حاوی چند قطره مایع ظرفشویی به منظور انگل‌زدایی، سپس آبکشی و بعد فرو بردن در داخل سطل پر کلرین به مدت 10 دقیقه به جهت میکروب‌زدایی و سپس آبکشی است. اگر نمی‌توانید و امکانات ضد عفونی کردن آن‌ها در طول سفر فراهم نیست، از مصرف آن‌ها صرف‌نظر نمایید.
 
 
نکته 3: در مسافرت، آب سالم همراه خود داشته باشید
 

آب‌های آشامیدنی در بین راه‌ها و سایر اماکن خارج از شهر ممکن است غیربهداشتی و کلرزده باشند. به همراه داشتن آب آشامیدنی در ظروف بسته‌بندی‌شده و بهداشتی (آب معدنی) از توصیه‌های مناسب است.
 
 
نکته 4: مراقب مسمومیت‌های غذایی باشید
 

* قسمت اعظم مسمومیت‌های غذایی (دل پیچه، سوءهاضمه و اسهال از عوارض آن است) ناشی از انتقال دو میکروب اشرشیاکولی و استافیلوکوک است که از دست آلوده به آب و غذا منتقل می‌شود. به علت عدم وجود صابون در همه اماکن و سرویس‌های بهداشتی بین راه توصیه می‌شود از صابون‌های مایع تیوبی قبل از مسافرت تهیه و به همراه داشته باشید.
 
* از مصرف کنسروهای ضربه خورده، زنگ‌زده و سوراخ شده در طول سفر خودداری کنید و قبل از مصرف کنسرو آن را به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
 
* در طول سفر از مصرف خامه، شیر، پنیر، سرشیر، ماست و کشک محلی خودداری کنید و به جای آن‌ها از نوع حرارت دیده و پاستوریزه و در مورد شیر حتماً از نوع استریل آن استفاده نمایید. برای اطمینان، کشک را به مدت 20 دقیقه قبل از مصرف حرارت دهید. مصرف ماست و دوغ کم نمک و پاستوریزه در هضم و خنثی نمودن آلودگی‌های احتمالی به بدن کمک می‌کند.
 
سعی کنید در مسافرت از سفارش همبرگر، سالاد الویه و مغز که احتمال آلودگی
 
آن بالا است، خودداری نمایید. به علت احتمال عدم ضدعفونی کامل کاهو و سبزیجات
 
از سفارش آن‌ها در غذاخوری‌ها و رستوران‌ها صرف‌نظر نمایید
 
نکته 5: خوراکی‌های ناسالم وسیله‌ای برای داشتن سفرهای شاد نیست
 

* قبل از صرف وعده اصلی غذا از افراط در مصرف شیرینی‌ها، شکلات و گز، نوشابه‌ها، پفک و چیپس و سایر تنقلات خودداری نمایید و از آن‌ها به عنوان وسایلی برای شاد کردن سفر استفاده نکنید، زیرا بدخوری و پرخوری ممکن است باعث ایجاد نفخ، ترش کردن، اسهال، اختلالات گوارشی از یک طرف و ایجاد سیری کاذب در کودکان و چاقی در بزرگسالان شود. یک مشت آجیل درعین‌حال که از نظر تغذیه‌ای ارزشمند است، حدود 700 کیلوکالری دارد. توجه داشته باشید که کم کردن وزن بسیار مشکل‌تر از جلوگیری از افزایش آن است.
 
* حتماً در طول سفر صبحانه مصرف کنید تا به علت کاهش قند خون دچار بی‌حالی، کم‌تحرکی، عصبانیت و خستگی زودرس به ویژه در هنگام رانندگی نشوید. از مواد شاداب کننده سفر می‌توان از ویتامین C نام برد که در خانواده مرکبات، کیوی و گوجه‌فرنگی فراوان است.
 
  
یادآوری: در طول مسافرت مادران شیرده سعی در کاهش رساندن این غذای حیاتی و ایمنی‌بخش به نوزاد خود نکنند؛ زیرا شیر مادر هیچ جایگزین مشابهی ندارد. همچنین اگر در طول سفر در بین همراهان شما، سالمند و یا بیمار وجود دارد توصیه‌های رژیم درمانی خود را فراموش نکنند.


منبع: تبیان