شنبه, 29 مهر 1396 10:06

جستجو در شبکه گسترده

با این مواد غذایی آلرژی‌های فصلی را کنترل کنید

با این مواد غذایی آلرژی‌های فصلی را کنترل کنید

یک متخصص تغذیه بر نقش برخی مواد غذایی در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بروز آلرژی‌های فصلی تاکید کرد و گفت: مصرف انواع ویتامین‌های گروه B مانند غلات، گوشت، لبنیات، تخم‌مرغ، انواع سبزی‌های برگ سبز ت...

ادامه...

پرداخت حق بیمه سربازی در ۱۲ قسط فراهم شد

پرداخت حق بیمه سربازی در ۱۲ قسط فراهم شد

مدیرکل امور فنی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی گفت: پرداخت حق بیمه دوران خدمت سربازی حداکثر در ۱۲ قسط امکان‌پذیر است و متقاضی ملزم به پرداخت در زمان‌های تعیین‌شده است. مدیرکل امور فنی بیمه‌شدگان تأمین ...

ادامه...

فلسفه حرام بودن نگاه به نامحرم

فلسفه حرام بودن نگاه به نامحرم

یک سؤال اساسی و یک جواب منطقی سؤال : از عالمی سوال شد:چه اشکالی دارد که انسان به جنس مخالف نگاه کند و لذت ببرد؟پاسخ : نگاه به حسن جمال جنس مخالف ضررهایی دارد که به طورخلاصه اشاره می شود:1_ می بین...

ادامه...

تصادف هولناک بی ام دبلیو در اتوبان همت

تصادف هولناک بی ام دبلیو در اتوبان همت

شرح تصادف هولناک بی ام دبلیو در اتوبان همت / چهار سرنشین از سقف خودرو به بیرون پرتاب شدند / شایعه فوت یکی از مجریان معروف در تصادف اتوبان همت + دانلود فیلم + عکس سرعت‌بالای bmw و واژگونی در بزرگ...

ادامه...

روشهای تشخیص اصل بودن گوشی موبایل

روشهای تشخیص اصل بودن گوشی موبایل

گوشی های موبایلی که به صورت قاچاق وارد کشور شده و رجیستر نمی شود، معمولا در حین استفاده مشکل ساز خواهند بود؛ هنگ می کنند، به روز نمی شوند، با بعضی برنامه ها بخصوص فا...

ادامه...

روانشناسی رنگ در خانه

 روانشناسی رنگ در خانه

وقتی تصمیم به دکوراسیون منزل می گیرید به احتمال زیاد این کار را از دو راه مختلف انجام می دهید. یک راه انتخاب وسایل و رنگهایی که جذابیت ساده ای به محیط می دهند یا استفاده از طرح ها یا دکورهایی که نشان ...

ادامه...

دستور تهیه 20 میان وعده کم کالری

 دستور تهیه 20 میان وعده کم کالری

سعی کنید عادت مصرف میان وعده های خود را از مصرف شیرینی و کیک و کلوچه تغییر دهید. این نوع خوراکی ها از آرد های تصفیه شده تهیه شده اند. این میان وعده ها ممکن است کم کالری باشند اما ارزش غذایی کمی نیز ...

ادامه...

4 ویژگی نورانی ماه رمضان

4 ویژگی نورانی ماه رمضان

أیّها النّاس همانا این ماه رسید و آن سیّد و سالار ماههاى دیگر است، شبى در آن است كه بهتر از هزار ماه است، در این ماه درهاى دوزخ بسته مى‏شود، و درهاى بهشت گشوده می گردد.   پیامبر اکرم صلوات ال...

ادامه...

دعای امام رضا ع هنگام افطار

دعای امام رضا ع هنگام افطار

 نقل است هرگاه هلال ماه رمضان در آسمان خودنمایی می کرد، امام علی‌بن موسی‌الرضا(ع) رو به قبله می‌ایستاد، دستان خود را به آسمان بلند می‌کرد و از خداوند می‌خواست آن را هلال مبارکی قرار دهد. ...

ادامه...

رفع عطش در ماه رمضان با طب سنتی

 رفع عطش در ماه رمضان با طب سنتی

در میان عرقیات تنها کاسنی خاصیت خنک‌ کنندگی بدن را دارد، از این رو پیشنهاد می‌شود نوشیدنی‌هایی مانند خاکشیر را با کمی کاسنی و گلاب مخلوط و سپس استفاده کرد. برای کاهش تشنگی در ایام روزه‌داری...

ادامه...

چه مدت بعد از نزدیکی باردار میشویم؟

 چه مدت بعد از نزدیکی باردار میشویم؟

هیچ کس نمی تواند به طور دقیق بگوید چقدر طول می کشد تا حامله شوید. حاملگی وقت می برد و هیچ وقت نباید برای این کار عجله کرد . چقدر طول می کشد باردار شوید؟ چقدر طول می کشد تا نطفه بسته شود؟بیشتر ز...

ادامه...

ارتباط مدل ابرو با فرم صورت

ارتباط مدل ابرو با فرم صورت

متخصصین، صورت ۱۵۰ خانم را بررسی کرده و در نهایت به این نتیجه رسیدند که صورت “بد فرم” وجود خارجی ندارد. در واقع باید گفت برای هر نوع صورتی، مدل ابروی خاصی مناسب است. مدل ابرو می تواند سیمای شم...

ادامه...

آموزش تهیه 6 نوع دلمه ی متفاوت

دلمه یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب است که بسیاری از مردم آن را دوست دارند. با اینکه وقتی نام این غذای سنتی به گوش ما می رسد، بیشتر دلمه برگ مو در ذهن‌مان تداعی می شود، اما باید بدانید انواع بسیار متنوع دارد. حتی از دلمه بادنجان و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی هم فراتر است.

ما در این مطلب انواع و اقسام دلمه ها را به شما آموزش داده ایم تا در خانه تهیه و از طعم عالی آنها لذت ببرید.

 

دلمه کلم برگ

مواد لازم

•    1 عدد کلم برگ   

•    500 گرم گوشت چرخ کرده   

•    1 کیلو گرم سبزی دلمه   

•    200 گرم برنج   

•    150 گرم لپه   

•    نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و ادویه مخصوص

•    100 گرم روغن مایع   

•    سبزی دلمه ( تره ،جعفری، گشنیز،شوید،ترخون و نعناع)

این دلمه‌ها چی می‌گن؟ (4)


 طرز تهیه

1.    ابتدا قابلمه مناسبی را پر آب کنید و با مقداری نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

2.    قسمت چوبی کلم را بصورت یک مخروط با کارد تیزی در بیاورید و داخل آب جوش قرار دهید تا برگ ها کمی نرم شود سپس از آب بیرون آورده و به آرامی برگ ها را جدا کنید.

3.    گوشت چرخ کرده را همراه با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و زردچوبه تفت دهید. سبزی خرد شده و برنج آبکش شده را به همراه لپه پخته شده اضافه کنید و با مقداری از روغن مایع (حدود 50 گرم) دوباره مواد را تفت دهید.

4.     مزه مواد را بچشید و در صورت نیاز، نمک و فلفل و همچنین زعفران بیشتری اضافه کنید. قسمت پشت برگ کلم که دارای یک رگبرگ ضخیم است را با کارد تیزی کمی  بگیرید تا بتوان داخل کلم برگ را با مواد پر کرد و پیچید.

5.    کف ظرف مناسبی را مقداری برگ کلم و دلمه ها را روی آنها بچینید. دلمه ها را با حدود 2 لیوان آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شوند.  بهتر است یک بشقاب یا جسم سنگین روی دلمه ها قرار دهید تا هنگام پخت دلمه ها باز نشوند.

6.     پس از پخت، اگر بخواهید دلمه ها طعم ترش داشته باشد حدود 750 میلی لیتر آب گوجه فرنگی یا سس رب گوجه فرنگی روی سطح دلمه ها بریزید و حرارت را کمی زیاد کنید تا آب آن تبخیر و سس جذب دلمه ها شود. برای داشتن طعم ملس نیز باید 1 پیمانه شکر را با 1 پیمانه سرکه مخلوط کنید و روی سطح دلمه ها بریزید و اجازه دهید آب آن کاملا تبخیر شود.


دلمه برگ مو با تن ماهی

مواد لازم

•    برگ مو

•    یک قوطی تن ماهی

•    2 حبه سیر

•    2 عدد گوجه فرنگی

•    یک قاشق غذاخوری آبلیمو

•    2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    یک عدد پیاز

این دلمه‌ها چی می‌گن؟ (4)


طرز تهیه

1.    پیاز را خرد کنید و درون تابه متوسط و در روغن داغ کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سیر خرد شده را به پیاز افزوده کنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید.

2.    تن ماهی را داخل آبکش بریزید تا روغن اضافی آن کاملا گرفته شود سپس آن را خوب خرد کنید. پیاز و سیر تفت داده شده و آب لیمو را با تن ماهی مخلوط کنید. روی یکی از برگ موها از مواد بریزید سپس آن را بپیچید. سایر برگ موها را نیز به همین ترتیب آماده کنید.

3.    با استفاده از قلم‌مو سطح برگ موها را به روغن زیتون آغشته کنید. دلمه را به مدت 15 دقیقه با حرارت 150 درجه سانتی گراد داخل طبقه وسط فر( که از قبل گرم کرده اید) قرار دهید. برای تزئین می توانید از گوجه فرنگی خرد شده و جعفری استفاده کنید.


دلمه گوجه فرنگی با ژامبون

مواد لازم

•    4 عدد گوجه فرنگی

•    200  گرم قارچ

•    100 گرم ژامبون گوشت دودی

•    150گرم خامه

•    یک عدد پیاز

•    یک قاشق غذاخوری آرد سفید

•    نمک و فلفل

این دلمه‌ها چی می‌گن؟ (4)


طرز تهیه

1.    گوجه فرنگی ها را بشوید و خشک کنید. سر گوجه فرنگی ها را ببرید. با قاشق داخل آنها را خالی کنید و مواد خالی شده را کنار بگذارید. داخل گوجه ها نمک بپاشید و آن ها را وارونه بگذارید تا آب موجود در گوجه ها گرفته شود.

2.    قارچ ها را بشویید و حلقه حلقه کنید. پیاز را به صورت ریز خرد کنید. مقداری کره را در ماهی تابه گرم کنید.

3.    قارچ و پیاز را در تابه تفت دهید. ژامبون ها را به صورت چهار گوشه های ریز خرد کنید و در تابه بریزید. نمک، فلفل، آرد، خامه و مواد داخل گوجه فرنگی ها ( را که کنار گذاشته بودید ) به مواد داخل تابه بیفزایید و تفت دهید. گوجه فرنگی ها را از مواد پر کنید و سر گوجه فرنگی ها را بگذارید. کمی کره روی در گوجه فرنگی ها بگذارید و در ظرف مناسبی قرار دهید.

4.    آنها را به مدت 10 دقیقه با حرارت 250 درجه سانتی گراد داخل فر بپزید.


دلمه ی مرغ با کرفس و قارچ

مواد لازم

•    4 ورقه ژامبون گوشت 

•    4 عدد سینه مرغ بدون استخوان 

•    125 گرم قارچ

•    1 عدد ساقه کرفس 

•    15 گرم خرده نان

•    2 قاشق سوپ خوری سس گوجه فرنگی

•    1 قاشق سوپ خوری سس سویا

•    1 قاشق سوپ خوری روغن مایع 

طرز تهیه

1.    برای تهیه مخلفات داخل سینه مرغ، قارچ و کرفس را کاملا خرد و همراه با خرده نان تازه با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2.    در پهلوی هر سینه مرغ شکاف بزرگی به سمت پایین ایجاد کنید. به تدریج آن را باز کنید، به طوری که پاکت بزرگی به دست آید و مخلفات را داخل آن قرار دهید. دور هر یک از سینه های مرغ یک لایه ژامبون بپیچید.

3.    سس گوجه فرنگی، سس سویا و روغن مایع را با هم مخلوط کنید تا برای جلا دادن دلمه ها از آن استفاده کنید.

4.    سینه های مرغ را بر روی کباب پزی که از قبل گرم شده، به مدت 5 دقیقه کباب کنید.

5.    سپس مقداری از سس گوجه فرنگی را روی دلمه مرغ بمالید و به مدت 5 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد.

6.    سینه های مرغ را برگردانید و پس از 5 دقیقه، همین کار را با مالیدن بقیه مخلوط سس گوجه فرنگی تکرار کنید.


دلمه سیب زمینی
 
مواد لازم

•    500 گرم سیب زمینی پوست کنده

•    250 گرم گوشت چرخ کرده

•    2 عدد پیاز متوسط

•    4 قاشق سوپخوری روغن مایع

•    3 عدد تخم مرغ آپ پز

•    3 قاشق سوپخوری جعفری خرد کرده

•    1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی

•    150 گرم کره

•    نمک و فلفل

این دلمه‌ها چی می‌گن؟ (4)


طرز تهیه

1.    پیاز را خرد کنید و در داخل روغن سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت ملایم، آب پیاز و گوشت کشیده شود و گوشت طلایی شود. سپس رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل کنید. نمک و فلفل به آن بیفزایید و آن را روی مخلوط گوشت درون تابه بریزید.

2.     پس از دو جوش، تخم مرغ های پخته شده را داخل آن رنده کنید. جعفری های خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد از چند ثانیه مواد را از روی حرارت بر دارید. داخل سیب زمینی ها را خالی کنید به طوری که ته آن آسیب نبیند و سوراخ نشود.

3.    سیب زمینی ها را در کره آب شده غلطانید و داخل آنها را با مواد آماده شده پر کنید و در تابه بچینید. 2 قاشق غذاخوری کره و نصف لیوان آب نیز اضافه کنید و بگذارید تا پخته و سطح آنها طلایی شود.


دلمه فلفل و بادمجان

مواد لازم

•    500 گرم گوشت چرخ کرده

•    5/1 پیمانه برنج

•    1 عدد پیاز

•    نصف پیمانه لپه

•    نیم کیلوگرم سبزی معطر

•    5 تا 6 قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو

•    3 تا 4 قاشق غذاخوری شکر

•    1 قاشق مرباخوری ادویه

•    2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

•    1 قاشق مر باخوری زردچوبه

•    نمک و فلفل

•    6 عدد گوجه فرنگی، فلفل و بادمجان

این دلمه‌ها چی می‌گن؟ (4)


طرز تهیه

1.    دو عدد پیاز را نگینی خرد کنید. آنها را درون تابه نچسب با کمی روغن تفت دهید. پس از سبک شدن پیازها، گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. در این مرحله، رب گوجه و کمی زعفران، نمک و فلفل را اضافه کنید.

2.    برنج را در قابلمه ای کوچک نیم پز کنید و کنار بگذارید. لپه را نیز جداگانه بپزید. سپس برنج و لپه را با هم مخلوط کنید. شکر و سرکه را به آنها کنید و همه را درون تابه روی مخلوط گوشت بریزید.در آخر سبزی را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3.    داخل فلفل و گوجه فرنگی را خالی کنید. سپس با مخلوط گوشت آنها را پر کنید. درون قابلمه کمی سرکه و آب را با هم مخلوط کنید و دلمه ها را درون آن بچینید. آنها را روی حرارت ملایم بپزید


منبع: برترین ها